Om FITNEZ Bredebro

HVORDAN? Kig gerne forbi for at se vores center og få en snak om hvad vi kan tilbyde dig. Det er IKKE muligt at få en prøvetid - men vi viser dig gerne centeret og maskinerne. Uanset om du ønsker vægttab, muskelmasse eller bare vil holde dig i form - så hjælper vi dig gerne i gang. Tjek vores hjemmeside www.fitnez.dk for at se hvornår vi er i centeret eller kontakt os via mail@fitnez.dk.

HVORNÅR? Er du erfaren centerbruger, kan du starte med det samme - og hvis det er første gang du møder op i et motionscenter eller du er i tvivl, er du velkommen til at bestille tid til en gratis gennemgang af maskinerne samt programlægning, så din træning passer lige til dine mål og forventninger.
Du er altid velkommen til at spørge vores instruktører til råds.

HVAD KAN VI TILBYDE? Vi kan tilbyde forskellige motions-, konditions- og styrketræningsformer. Vi er et godt tilbud til den almene motionist, et godt supplement til fodbold- og håndboldspilleren eller de ældre og mange flere...
Vores maskiner bliver løbende opdateret og vi har et bredt udvalg af redskaber der også giver mulighed for gulvøvelser. Holdtræning kan bookes online.

MEDLEMSKAB I BERO? Som forening og medlem af DGI er vi underlagt nogle bestemte regler. Vi kan derfor ikke tilbyde at sætte medlemskaber i bero.

ALDER? Et selvstændigt medlemskab med adgang til centeret kan først ske når man fylder 15 år. Vi kan dog tilbyde dig som 14 årig at træne sammen med en forældre eller f.eks. en voksen søskende, der er medlem af centeret. Træningen vil således kunne foregå med følge af en voksen ansvarlig. Ansvaret for dig og din træning ligger hos den voksne du følges  med.

Fitnez Bredebro er en forening og samarbejder med Forenings­fitness under DGI / DIF og har desuden samarbejde med Anti Doping Danmark.
Da vi er en FORENING vil alt overskud gå til f.eks. forbedringer af centret, nyt udstyr eller andet der kan være til glæde for vores medlemmer.
Samtlige ”ansatte” er ulønnede og hjælper til på frivillig basis.

Fitnez Bredebro er et samlingssted for ligesindede motionister, uanset alder og niveau. Så kom ned og se hvad vi kan tilbyde dig - vi glæder os til at byde dig velkommen!